Pytteliten hus, motorcykel och anka 1:144 – postkort

9.00

Detta byggsats dockhuskort är under 50 g, vilket passar bra som ett kort / brev i posten. Kortet är tillverkat av finsk björkplywood i vår verkstad i Kangasala.

Det monterade husets höjd är cirka 5,7 cm. Använd universallim för montering. Vika bara först delarna av kortet försiktigt (dörren till denna mini hus öppnas inte).

Det är alltid bra att sätta ihop byggsatser som ett experiment förast utan lim. Du kan behandla plywood “på vilken sätt som helst “: vaxa, färga, lacka … Personligen använder jag mest akrylfärger.

Du kan också skicka ett roligt hantverksuppdrag direkt till din vän via vår onlinebutik utan extra kostnad. Ange din väns information i leveransadressfältet och lägg till ett meddelande till kundens kommentarer i fältet om du vill, så att vi vidarebefordrar det till kortet.

Kortet innehåller små delar, det är inte lämpligt för barn under 3 år.


Beskrivning

Pytteliten hus, motorcykel och anka 1:144 – postkort

Pytteliten hus,motorcykel och anka 1:144
Etiket för Byggsats: Pytteliten hus,motorcykel och anka 1:144. Plywoodpostkort.

Gör så här med Pytteliten hus

Börja med att vika   delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera monterings order och i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra plywood produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. . Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.