Retrobox 1:12

4.01

Naturligtvis tycker Nalle att den nostalgiska dryckesbox som ska monteras är ett fint bo!

Lådans botten är cirka 25 x 39 mm höjd cirka 20 mm.

Material finsk obehandlad björkfinér. För att montera lådan behöver du ett universellt lim  eller trälim.  Plywood kan hanteras  som trä: måla, lackera, vaxa, olja …. i bilden jag har målat lådan med akrylfärger och finslipat kanter.

Innehåller små delar –  inte lämpligt för barn under 3 år.


Beskrivning

Retrobox Byggsats

Innehåller plywood delar för en retrobox

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:12, 1:18 och 1:24 även 1:48 och 1:6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.