Lapinkoirat vanerikortti

10.00

VUH VUH sanoivat lapinkoirat tyytyväisenä, kun heistäkin on viimein tehty koottava muotokuva/ vanerikortti kotimaisesta koivuvanerista.

Kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos kuitenkin haluat liimata, käytä erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Maalatussa versiossa olen itse käyttänyt akryylivärejä. Käsittelemätöntä koivuvaneria voit käsitellä käytännössä “miten vaan”: vahata, lakata, maalata, värittää puukynillä, kynsilakalla, petsillä….

Mitat: Kuusen korkeus on n. 8.4 cm, koirien 4.3 ja 3.8 cm. Pohjan äärimitat n. 5.8×8.2 cm. Vanerin vahvuus n. 2mm.

Kortin voit lähettää nettikaupastamme suoraan ystävällesi laittamalla toimitusosoitteeksi hänen osoitteensa. Lisäämme mukaan myös tervehdyksesi (kirjoita se asiakkaan viestit kenttään) niin halutessasi.

Muista ottaa huomioon, että koottavassa on pieniä osia. Se ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Beskrivning

Lapinkoira vanerikortti

Suomenlapinkoirat
Koottava kortti suomenlapinkoira aiheella.

 

Metsän eläimet pyysivät, että tehkää nyt ihmeessä koottava kortti suomenlapinkoirista, kun ne on niiiin kivoja. Täytyihän se tehdä. Yläpuolella näet kortin, josta osia ei ole vielä nitkuteltu irti. Jos katsot tarkkaan näet myös, että osat ovat kiinni vain pienestä pisteestä. Nitkuttele silti osat siitäkin irti rauhallisesti.

Saatavuus

Nettikaupan lisäksi voit löytää tuotteitamme jälleenmyyjiltämme ja monista tapahtumista ja messuilta ympäri vuoden.

Ympäristö

Verstaamme sijaitsee Kangasalan Yhteiskylässä – Ekologisen asumisen alueella, jossa noudatemme useita ymäristöä säästäviä periaatteita.