Tyngdlyftning set byggsats 1:12

7.01

I paket finns barviktsstång ca 10 cm + 2x “20 kg” platta (diameter ca 3 cm), 2x “10 kg” platta (diameter ca 2,3 cm) och två hantlar (diameter ca 1,6 mm).

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim är bra. Plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger.Den nedre figuren visar delarna innan de tas bort. Delarna är fästa på brädet vid en liten punkt (se bild nedan / röd pil). Använd allmänlim eller trälim (vid behov) för montering. Plywood kan vaxas, lackeras, målas …

Puntti-Pupu, bilden till höger, jag har målat med akryl. (Kaninen ingår inte i paketet, han är bara på jobbet och introducerar hantlar och kanske lite sig själv ochså ?).

Du kan också skicka paket direkt till en vän utan någon separat porto. Sätt bara din väns adress i rutan “leverans till en annan adress”.

Delarna är små. Observera att de inte är lämpliga för barn under 3 år.

Beskrivning

Tyngdlyftning  byggsats

Tyngdlyftning byggsats tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.