Hieno koottava nukkekodin Kaakeliuuni 1:24

9.00

Palkitseva askartelu setti: Kaunis koottava kaakeliuuni on valmistettu koivuvanerista Gepeton verstaalla. Setti sisältää yhden uunin osat (kuvan keijut eivät kuulu pakettiin). Koottuna uunin korkeus on n. 9 cm syvyys n. 2cm ja leveys n. 3.5. Luukut on kuvioitu kauniisti mutta ne eivät ole aukeavat. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa, esimerkiksi EriKeeperiä (jota saat myös meiltä)  puuliima ja puuta liimaavat askartelu/yleisliimat käyvät myös mainiosti.

Vaneria voit käsitellä “vaikka miten”: maalata, lakata ,värittää (tusseilla puukynillä),petsata, lakata…. Itse käytän useinmiten akryylivärejä kuten kuvan uunissa. Koristeurat ja kaakelien saumat jäävät näkyviin kun maalaat niiden yli pensselin lappeella (ei liikaa maalia) useamman kerroksen. Maalipinta on muutenkin pääsääntöisesti kauniimpi ja kestävämpi usealla ohuella kerroksella toteutettuna kuin yhdellä paksulla (pätee myös 1:1 kodin remonteissa).

Vinkki: kokeile marmorointia, jos haluat lisää luonnetta kaakeliuuniisi. Metallivahoja voisi kokeilla luukkuun…

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Kuvaus

Koottava nukkekodin Kaakeliuuni 1:24 kotimaista koivuvaneria

Kaakeliuuni
Kotimainen koottava kaakeliuuni. Etketti ja ohje.

Koottava kaakeliuuni kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Kokoa kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Kaakeliuunin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .