Kehto nukkekotiin 1:18

6.00

Koottava Kehto  nukkekotiin käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin. Nukkumatila n. 2 x 4.3 cm. Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa. Liimaa molemmat laidat ensin päätyihin ja asemoi pohjalevy rauhallisesti paikoilleen (ei särkymisen vuoksi vaan koska vinossa asennettu pohja putoaa läpi) .

Kehdon voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Peitto ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Kehto nukkekotiin 1:18

Kehto nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Koottava Kehto 1/18
Kehtopaketin etiketti

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kehto nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .