Koruaihio Viulut (~12x35x2mm) 2kpl

6.20

Kauniit Viulu-koruaihiot valmistamme verstaallamme Kangasalla käsittelemättömästä kotimaisesta koivuvanerista (n. 2mm). Viulut ovat n.3.5 cm pitkiä.

Iloista tekemistä – ei pelkkiä tavaroita ! Toimitus ei sisällä koukkuja. Viulussa on ripustusreikä korvakorukoukulle ja/tai kiinnitysrenkaalle kuten kantele-koruaihioissakin. Kts. vinjettikuva.

Koruaihiot voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Viulu on pieni. Muistathan ettei se sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koruaihio Viulut

Nämä koruaihiot ovat omia mallejamme materiaalina koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla . Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kuljetukset hoituvat MyDieselin voimalla.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.