Leivänpaahdin 1:18 ja teline leiville

6.00

Leivänpaahdin, leipäteline ja 6 kpl paahtoleipiä !

Hauska askartelutehtävä, koottava leivänpaahdin ja teline leiville. Paahtimen osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria (kts vinjettikuvat). Koko n. 1.7×1.8×1 cm

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä ja sakset tai pienet leikkurit metallilanka (mukana paketissa) varten . Lue koko ohje tuotekuvauksesta.

Kuvan paahtimet olen maalannut akryliväreillä. Vaneria voit maalata, lakata, vaahata…

Voit lähettää verkokauppamme kautta leivänpaahdin tehtävän suoraan ystävällesi ilman postikuluja. Lisäämme halutessasi viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Leivänpaahdin ja teline leiville 1:18

Leivänpaahdin 1:18
Etiketti ja ohje koottavaan leivänpaahtimeen 1:18

Leivänpaahdin ja leipäteline ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa leivänpaahdin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Leivänpaahtimen voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvien leivänpaahtimet olen maalannut akryyliväreillä.

leipäteline

Leipätelineeseen leikataan pidikkeet mukana olevasta metallilangasta. Lankaa voit leikata saksilla tai leikkureilla ( Parhaita saksia ei kannata ottaa tähän käyttöön. Sakset tylsyvät vaäistämättä mutta käyvät hienosti hommaan leikkurien puutteessa). Mukana on sabloona jonka avulla saat taitettua pidikkeet sopivaan muotoon. Merkkaa sabloonaan halauamasi mitta pidikkeelle sabloonaan, aseta metallilangan pää merkkiin, taivuta ja leikkaa irti.
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .