Talonpoikainen Pöytä 1:12

6.00

Paketissa on Yksi kaunis koottava pöytä ( kansi 6.3×10 cm korkeus 5,8 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.Tässä pöydässä on kauniit koristekaiverrukset sekä sarjoissa että kannessa. Pöydälle löytyy kaveriksi talonpoikaiset tuolit samantyylisillä koristeilla (Tuolit kuvissa eivät kuulu pakettiin).

Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa pöydän jalat ja sarjat kanteen. Huomaa, että pöydän sarjojen pienempi lovi asettu ylös kanteenpäin . Tarkista, että jalat asettuvat suoraan ennen kuin liima kuivaa.

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet maalasin akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Talonpoikainen Pöytä (6×10 cm) nukkekotiin 1:12

Talonpoikainen pöytä 1:12
Etiketti ja ohje koottavaan koivuvaneriseen Talonpoikainen pöytä 1:12 settiin.

 

Pöytä (6.3×10 cm) nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Pöytä on käsittelemätönviimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .