Bord för Barbie

14.00

Byggsats som innehåller delar för en Bord för Barbie (Mått ca 10.5 x 15 cm. H 12,4 cm.)  av obehandlad björkplywood.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim är bra. Pressa ihop fogarna lätt. Plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger som i bilder.

Barbi visar hur du ser till att bordsbenen sätter sig raka.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutiken (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Bord för Barbie

Barbie undrar vad som färg skulle vara finast.

Tillverkning

Bord för Barbie tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.  Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!