Byggsats Lady-soffa 1:12

8.00


 

 

Den eleganta Lady-soffan (15,3 x 5,3 cm, 7,5 hög) är gjord av björkplywood. Paketet har delar till en soffa. Andra rekvisita som visas på bilderna ingår inte.

Du kan skicka ett soffapaket direkt till en vän utan extra porto. Sätt bara din väns adress i rutan “leverans till en annan adress”.

Små delar, inte lämpliga för barn under 3 år.

(15.3 x 5.3 cm, 7.5 high)

Byggsats Lady-soffan (15,3 x 5,3 cm, 7,5 hög) är tillverkad av björkplywood. Paketet har delar för en soffa. Andra rekvisita som visas på bilderna ingår inte i detta paket.

Du kan också skicka  soffapaket direkt till en vän utan extra porto. Lägg bara din väns adress i rutan “leverans till en annan adress”.

Det finns små delar, inte lämplig för barn under 3 år.

Beskrivning

Lady-soffa 1:12

Lady-soffa 1:12
Etiket och instruktioner för Lady-soffa 1:12

Made in Finland och miljö


Ett enkelt beslut var att våra produkter (som ochså
Lady-soffan) kommer att tillverkas i Finland, antingen i vår verkstad i Kangasala eller av våra inhemska partners. Våra egna maskiner drivs med ekoelektricitet och i materialval strävar vi efter hållbara lösningar både vad gäller kvalitet och miljö.

Filosofi


Produkterna, illustrationerna och texterna är gjorda med ett hjärta, med målet att framkalla små och stora leenden och brummen av tanken.


Om dockhus och möbler


I dockhus och möbler vill vi erbjuda saker att göra / glädjen att göra, inte bara varor. Om vi ​​lyckas möjliggöra ett bekvämt ögonblick av vårt eget eller delade hantverk, tror vi att vi har lyckats. Vi tillverkar inhemska rampaket för prefabricerade dockhus i vår egen verkstad i Kangasala. Vi säljer inte färdigvaror utan saker att göra. Vårt urval inkluderar prefabricerade dockhus och möbler i skalor 1/6, 1/12, 1/18 och 1/24 samt 1/48.