Byggsats Piano och Pianostol 1:12

25.00

Pappa presenterar stolt sin självgjord piano till sin älskade vännen liten Fe (mått: ca 5,2 x 13,5 höjd 10,3 cm. Sotol: diam. ca. 2,5 cm höjd ca. 3,7 cm.)

Piano och stol finns fortfarande i REA ett tag!

Beskrivning

Byggsats Piano instruktioner

Instructioner för byggsats pianoFe och Pappa gillar piano men ingår inte i byggsats.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.  Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:12, 1:18 och 1:24 även 1:48 och 1:6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.