Dekorativ Stol 1:6

14.00

Byggsats  innehåller delar för en stol (Mått ca H 16 cm , sits ca 5.7  cm djup, sitsens höjd 7.9 cm )  av obehandlad björkplywood. Fungerar både som trädgårdsmöbel och cafémöbel.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim är bra. Pressa ihop fogarna lätt. Plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger som i bilder.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Dekorativ Stol 1:6

Barbie målade sin decorativ stol och bord med akrylfärger.

Dekorativ Stol byggsats 1:6 tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!