Barbin Koristeelinen tuoli 1:6

12.00

Pakettiin kuuluu kotimaisesta koivuvanerista valmistetut osat yhteen kauniiseen Barbin koristeelliseen tuoliin 1:6. Tuolin selkänoja on n. 16 cm korkea, istuimen syvyys n. 5.7 cm ja se on n. 7.9 cm korkealla, jalat leveimmillään lattiatasossa asettuvat noin 6.5 cm etäälle toisistaan ulkoreunoista mitattuna.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa tai puuliimaa, esimerkiksi EriKeepperi on hyvä. EriKeepperiä voit tilata myös meiltä.

Barbi halusi maalata tuolin akryylimaaleilla  ja laittoipa kukkapäälisen istuimeen decoupage tekniikallakin.  Ai niin Barbi pyysi vielä kertomaan, että tuolin voi myös lakata, petsata tai vahata – käytännössä käsitellä miten tykkää – vaneri on siitä mainio materiaali.

Barbi tykkä istuskella kauniissa tuolissaan keittiössä mutta kantaa sen kesäisin parvekkeelle. Hän ihastui malliin alunperin Café Nallen terassilla Kangasalla.

Tuolille löytyy kaveriksi myös kuvassa näkyvä pöytä.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin Koristeelinen tuoli 1:6

Koristeellinen tuoli on Barbin mielestä  hieno !

Barbin kalusteet
Barbi kantaa puiset kalusteet aina yöksi sisään, kun on sadetta luvassa. Pöytä ei kuulu tähän pakettiin. Löydät sen kyllä valikoimista yksin tai settinä tuolin kanssa. Kuvan tuoli ja pöytä on maalattu akryylimaaleilla.

Aloita

Tuolin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa TUOLI ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kalusteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

osat Barbin tuoliin
osat Barbin tuoliin

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .