Garderob 1:24

12.00

Byggsats av obehandlad björk plywood. Paket innehåller: delar för garderob, tyg-gångjärn för dörrar och metalltråd för hantag samt en käldstång.

Färdig Garderob : ca 2.4 x 3.8 cm H 7.4 cm.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Små delar. Inte för barn under 3 år.

Beskrivning

Garderob 1:24

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger. För att montera behöver du almänlim. Nedan du ser monterings anvisningen som kommer med paket.

Garderob
Byggsats Garderob instruktioner

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna1:6, 1:12, /:18 och 1:24 även 1:48 och .

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen. Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.