Gitarr 1:6

12.00

Äntligen fin gitarr ropar Babie!

Mysigt pyssel av obehandlad björk plywood produceras på vår verkstad i Kangasala med laserskärning. Gitarr är ca. 17.3 x 6cm.

Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim (hobbylim som limmar papper, textil, trä….). Plywood kan lackas, laseras eller målas.  Jag använder oftast akrylfärg.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år
Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Byggsats: Gitarr till Barbie

Byggsats Gitarr för Barbie

I paketet ingår delar till en gitarr. Byggsatsen innehåller små delar – inte för barn under 3 års ålder.

Bearbetning

Börja med att försiktigt lirka loss delarna från skivorna. Provmontera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas till. Universallim eller trälim är bra. Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkas  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna så som laser-cut plywoodprodukter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstaden ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara (utility articles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår idé är att erbjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutprodukten och möjligheten att påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen i att skapa. Vilken tillfredsställelse att använda både huvud och händer ! I- Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!

Tillgänglighet

Webbutiken är alltid öppen. Du kan också hämta produkterna direkt från verkstaden (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala), men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare kan du se på vår hemsida. En bra idé är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.