Barbin Kitara 1:6

12.00

Varsinainen aare Barbille ! koottava KITARA on käsittelemätöntä koivuvaneria. Kitaran koko pitus on 17.3 cm leveys 6 cm.

Aloita kokaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa, puuliimakin käy mainiosti.

Kitaran voit halutessasi lakata, vahata, tai maalata… Itse käytän useinmiten akryylimaaleja ja maalaan kokoamisen jälkeen.

Jos haluat, lähetämme tämän mainion askartelutehtävän suoraan ystävällesi ilman erillisiä kuluja. Laita silloin ystäväsi osoite toimitusosoitteeksi ja kirjoita asiakkaan huomiot osaan viesti ystävälle, jos haluat.

Mukavia askarteluhetkiä !

 

Kuvaus

Koottava kitara 1:16

Koottava kitara barbille

Koivuvaneriset osat koottavaan kitaraan valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kitaran osat ovat käsittelemättömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti.Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).   Voit käsitellä kitaran kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.