Golvur 1:12

10.50

Byggsats av obehandlad björk plywood innehåller delar för en vacker golvur (ca 4.3 x  1.7 cm höjd 14.2 cm).

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Bearbetning

Koottava kaappikello osina ja valmiina

Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim eller trälim.
Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs.Plywood kan lackas,vaxas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärg…

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Aitolahti. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1/12, 1/18 och 1/24 även 1/48 och 1/6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta.

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.