Gustaviansk fåtölj 2 st 1:24

10.00

Byggsats för två Gustaviansk fåtölj av björk plywood produceras på vår egen verkstad i Kangasala med laserskärning.

Skala:1:24

Mått: Höjd är ca 4 cm, djup ca2.6  cm och bredd ca 2.6  cm.

Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim eller trälim.

Provmontera först utan lim för att observera monteringsorder och var limet ska läggas. Använd universallim eller trälim.

Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärg.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Små delar. Inte för barn under 3 år.

Beskrivning

Gustaviansk fåtölj 2 st 1:24

Gör så här

Montera fåtöljer först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara för lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet.Vi säljer oftast inte färdiga varor utan något att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi och händer!