Gustavianskt bord 1:24

5.00

Paket innehåller delar för gustavianskt bord av obehandlad björkplywood i skala 1:24.

Material: björkplywood

Mått: 3,2×5,4 cm, monterad höjd ca 3,2 cm

På bilden står bordet i förgrunden framför soffan. Övriga möbler (soffa, fåtölj, Larsson-stolar och gungstol) ingår inte i detta paket.

Börja montera genom att försiktigt bända isär delarna.Provmontera först utan lim ochmontera sedan med universallim eller trälim. Man kan lacka, måla, vaxa plywooden… Jag brukar måla med akrylfärger efter montering (som på bilden).

Paket innehåller små delar. Inte för mindre än 3 år.

Beskrivning

Gustavianskt bord

Byggsats av obehandlad björkplywood i skala 1:24.

Gör så här

Montera bord först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara för lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer oftast inte färdiga varor utan något att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi och händer!