Gustaviansk stolar – Gottland 1:18 2 st

6.00

Byggsats som innehåller delar för två Gustaviansk stolar av björkplywood. Både stolar är modell Gottland Skala 1:18, stil Gustaviansk – modell Gottland.

På bilden med fåtölj ser du en stoppad sstol (till höger ett Gustavianskt blommabord och en stoppad fåtölj ingår inte i paketet).

Börja montera genom att försiktigt pressa delarna från plattorna. Montera stolarna först utan lim för att observera var lim behövs. Universellt lim går bra. Plywood kan behandlas som träföremål: lacka, vaxa, måla … Möblerna på bilder  har jag  målad med akrylfärger. Jag brukar måla efter montering. Men om du planerar att stoppa, lönar det sig att måla delar före montering för att undvika att tyg smutsas under målningen. 

Innehåller små delar – inte för barn under 3 år.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Byggsats för två Gustaviansk stolar – Gottland

Bearbetning

Gustaviansk stol - GottalndBörja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger. Du kan också stoppa stolar !

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.  Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:12, 1:18 och 1:24 även 1:48 och 1:6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.