Kustavilaiset tuolit – Gottland 1:18 kpl 2 kpl

6.00

Paketissa on osat kahteen koottavaan tuoliin. Mittakaava 1:18, tyyli kustavilainen  – malli Gottland.

Vinjetti kuvassa vasemmalla tuoli Gottland verhoiltuna (oikealla kustavilainen kukkapöytä ja verhoiltu nojatuoli , jotka eivät kuulu pakettiin). Materiaali on käsittelemätöntä koivuvaneria.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa tuolit ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Tuolit voit  käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan kalusteet olen maalannut akryyliväreillä. Yleensä, jos maalaan, maalaan kokoamisen jälkeen. Jos suunnitelmissasi on verhoilla osa kalusteesta, kannattaa silloin harkita vaerhoiltavaan osaan liittyvien osien  (tai kaikkien osien) maalaamista ennen kokoamista. Näin vältyt verhoilun mahdollisesta suttaantumisesta maalatessa.

Kukkapöytä reksvisiittoineen ja nojatuoli eivät kuulu tähän pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kustavilaiset tuolit

Kustavilainen tuoli Gottland
Etiketti ja ohje koottaviin kustavilaisiin tuoleihin 1:18 (2 kpl).

Koottavat kotimaiset Gottland tuolit 1:18

Tuolit ovat koivuvaneria ja ne valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja kantta hienolla hiekkapaperilla.

Kuvissa on pakettiin kuulumatonta rekvisiittaa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .