Kaffe och Tee burkar 4 +4 1:12

6.00

Byggsats av björkplywood för Kaffe och Tee burkar 4 +4 styck. Låt mig veta om du vill ha  texter Kaffe och Te!

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Byggsats Kaffe och Tee burkar 4 +4 1:12 av björkplywood

Kaffe och Tee burkar
Instruktioner för byggsats Kaffe och Tee burkar
4 +4 1/12 av björkplywood

Gör så här

Börja med att vika Blomsterställ  delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.Sätt ihop först se två sidstyckena (utan fötter) med en sidostyck med lilla fötter (på vänster redan lös), sist den andra sidostyck med fötter.Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.  Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.