MiniMiniHus av trä 1/48

22.00

Härlig Byggsats, 2 vånig MiniMini hus 1/48  av obehandlad björkplywood ( 7.5 x 6.5 x17 cm).

I paketet ingår två tak- och tre golvelement, väggar och instruktioner samt tyg gångjärn. Rekvisitan i bilder ingår inte.

Mysigt pyssel produceras på vår verkstad i Kangasala med laserskärning. Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim (hobbylim som limmar papper, textil, trä….). Tips: Alltid städa bort övrig limm genast. Plywood kan lackas, laseras eller målas.  Jag använder oftast akrylfärg.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Inte brådska- njuta !

Beskrivning

Byggsats MiniMinihus

för att njuta inte brådska

Mini Hus av trä

I paketet ingår delar för enMiniMiniHus . Byggsats innehåller små delar – inte för barn under 3 års ålder.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Läs först igenom instruktionen i sin helhet. För montering behöfer du lim allmän lim eller trälim är bra. Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Före monteringen lönar det sig att göra alla innerarbeten som kräver noggranhet, såsom tapetsering, montering av golvplank, dekorationsmålningar… När du är redo att montera ihop huset, gör det först en gång utan lim.för att observera hur det går. Fäst framväggen i ramvärket med hjälp av (tyg)gångjärnor. Se instruktion.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. Vilken tillfredsställelse att använda både huvud och händer ! I Dockhus och möbler vi vill ge glädjen att göra nya saker, inte bara äga färdiga varor.- Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.