MiniTalo puusta 1:48 2krs ja vintti

22.00

Hurmaava koottava Miniatyyritalo 1:48 kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Keijut tykkää ja suosittelee Pientä Talo Aurinkoista muillekin.

Tässä talossa on 2 kerrosta ja vintti. Talo on koottuna ulkomitoiltaan n. 17 cm korkea, n. 7,5 cm leveä ja n.6,5 cm syvä, huonekorkeus n. 4,7 cm. Ruskeat viivat joilla talo on kuvioitu ovat pienessä urassa, tämä helpottaa värien rajaamista maalatessa. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä yleisliimaa.

Talopakettiin kuuluu: kattopalat, seinät ja kolme välipohjaa, 2 kangas saranaa ja ohje . Katto on kuvioitu saumatuksi peltikatoksi. Ikkunat  ovat T-ikkunoita . Etuseinä saranoidaan aukeavaksi, seinään piirretty etuovi ei aukea.  Sivuseinissä vintissä on lisäksi pyöreät ikunat ja takaseinässä vintissä on 3-ruutuinen kaari-ikkuna kuten etuseinässäkin. 1 ja 2 krs takaseinissä ei ole ikkunoita muita ikkunoita.

Kuvan kootun mallitalon olen maalannut akryyliväreilla. Vaneria voi käsitellä kuten puuta eli vahata,lakata, maalata,petsata, värittää: puukynillä, kynsiakalla…

Sisältää pieniä osia, ei sovellu siis alle 3v.

 

 

Kuvaus

MiniTalo puusta

Mini Talo kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Kokoa talo kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Sisätyöt

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista.

Mini Talon puusta voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Tarkempi ohje pakkauksessa

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet kuten MiniTalo puusta ovat valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Vanerintuottajamme https://koskisen.fi/

Lainaus Koskisen sivuilta:
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .