Ostformar 3 st 1:12

9.00

Ostform byggsatser. Tre olika mönster. Mått på formarna cirka 2,2 x 2,2 cm. Nalle tycker att formar är jättefina men hon själv ingår inte i paket.

Vi tillverkar formar i vår verkstad i Kangasala, från obehandlad finsk björkplywood. De är fina som de är men du kan behandla plywood med vax, färg, lack … Jag använder vanligtvis akrylfärger!

Du kan också skicka formar direkt till en vän utan extra porto.

Formarna är små. Observera att de inte är lämpliga för barn under 3 år.


Beskrivning

Ostformar 1:12

Juustomuotit osat

Byggsats för tre olika Ostformar 1:12

Gör så här

Börja med att vika ostformarnas  delar lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.

Bearbetning

Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.  Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland.