Övre köksskåp 1:18

7.50

Överskåp/diskskåpet 1:18

Paketet innehåller delar till ett skåpset med två skåp (med två hyllplan).

På bilden är överskåpen köksskåp ovanpå köksbänken, man känner igen skåpen på deras ljusgröna färg. Levereras med gångjärnsbitar men inga drag. Delarna är obehandlad björkplywood.

För montering behöver du  allmänt lim eller trälim. Du kan behandla plywood på praktiskt taget vilket sätt du vill: färg, lack, vax, bets, olja… efter din smak. Jag brukar använda akrylfärger, som på bilden.

Övriga skåp och rekvisita som visas på bilderna ingår inte i paketet. Skåpens dörrar har inga hål redo för dragningar, som i dörrarna som syns i gångjärnsanvisningarna. Du kan installera de drag du vill ha i vilken riktning du vill.

Börja montera genom att försiktigt bända bort delarna från brädan. Mer detaljerade instruktioner medföljer.

Mått ca: Helhöjd 5,2 cm, djup 2,5 cm, bredd 6,7. Dörrar 4,4×2,7 cm

Du kan montera dörrar så att den släta sido- eller spegeldörren syns från utsidan. I tillvalet med platt dörr sitter dock spegeldörrens spår kvar på insidan.

Förpackningen innehåller små delar, så den är inte lämplig för barn under tre år. Beroende på skicklighet och hantverkserfarenhet behöver förmodligen även barn under skolåldern en monteringskompis.

Beskrivning

Övre köksskåp 1:18

Ylälaapit 1-18 keittiöön

Gör så här

Montera skåp först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara för lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet.Vi säljer oftast inte färdiga varor utan något att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi och händer!