Absolutely Charmigt Lusthus 1:24

29.00

Absolutely charmigt lusthus Made in Finland
Material: finnsk björkplywood.

Mått: 6.5×7.9 cm. Höjd ca 9,4 cm, innerhöjd på högsta punkt 8,5 cm, innerhöjd i kanterna ca 7 cm. Ytterväggar/sidor 6,5 cm.

Lirka först loss bitarna. För att montera settet, använd universallim eller trälim.Provmontera först utan lim.
Montera först väggarna runt golvet. Använd til lexempel maskeringstejp för att dra åt fogarna. Ta bort tejpen så snart limmet har torkat. Sätt till sist taket på plats.
Om du planerar att måla inne gör  det innan du monterar. Jag använder mest akrylfärger för att färga plywoodskivorna, men man kan lika gärna behandla lusthus genom att lacka, vaxa, färga med träpennor eller … praktiskt taget allt går med trä.
Om du tar med glashuset ut till trädgården för älvorna, kom ihåg att använda utomhusfärger och/eller lack.
Den rikliga rekvisitan på bilderna ingår inte i paketet. 
Kom också ihåg att paketet inte är lämpligt för barn under 3 år på grund av de små delarna.

Beskrivning

Charmigt Lusthus 1:24

Pikkunallen lasimaja

Montering av lusthus.

Osat pikkunallen lasimajaan

Gör så här

Montera lusthus först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi


De flesta av våra produkter är användbara för lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet.Vi säljer oftast inte färdiga varor utan något att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi och händer!