Pytteliten Paviljong och Räcke 1:48

14.00

Byggsats för en pytteliten Paviljong 1:48 och räcke. Paviljong är 10.7 cm hög, innemått  4.9×6.7 cm, bas 6.7 x 7.7 cm.

Materialet är finsk björkplywood.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs.

Du kan även beställa möbler i skala 1:48 från oss.

Innehåller små delar. Inte för barn under 3 år.

Beskrivning

Paviljong  byggsats 1:48

paviljong
pytteliten paviljong

Gör så här

Montera Paviljong först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara för lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet.

Vi säljer oftast inte färdiga varor utan något att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen. Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: +358 (0)50 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi.

Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Sverige när det är möjligt.