Resväska 1:12

6.00

Byggsats som innehåller delar för en Resväska (ca. 4 x 5 cm)  av björk plywood och suvenir dekaler.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim är bra. Pressa ihop fogarna lätt. Plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger som i bilder.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka väskan som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

 

Beskrivning

BYGGSATS RESVÄSKA 1:12

av obehandlad björk plywood.

Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärg… OBS ! Innehåller små delar, inte lämpöigt för barn under 3 år.

Gepetto och miljö

Våra produkter tillverkas i Finland, antingen i vår verkstad i Kangasala eller hos våra inhemska partners. Maskinerna surrar med grön el och i materialval vi strävar efter hållbara lösningar både kvalitativt och miljömässigt.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles) . Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar.

I Dockhus och möbler vi vill ge glädjen att crafta, inte bara äga färdiga varor.
– Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!

Byggsatser

Byggsatser tillverkar vi i vårt eget Verkstad i Kangasala (Finland). Alla våra Dockhus är designade för dom som vill njuta av pussel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:12, 1:18 och 1:24 även 1:48 och 1:6.