Säng 1:6

25.00

Barbi tycker om lite modernt men också hemtrevlig ska det vara.

Mysigt pyssel av obehandlad björk plywood. Byggsats innehåller delar för en säng,  ca. 16.5 x 30 cm, höjd ca. 15.5 cm.

Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim (hobbylim som limmar papper, textil, trä….). Plywood kan lackas, laseras eller målas. Jag använder oftast akrylfärg.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Byggsats Säng för Barbie och Nalle !

Säng för Barbie

I paketet ingår delar för en Säng. Byggsats innehåller små delar – inte för barn under 3 års ålder.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Provmontera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Allmän lim eller trälim är bra. Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. Vilken tillfredsställelse att använda både huvud och händer ! I Dockhus och möbler vi vill ge glädjen att göra nya saker, inte bara äga färdiga varor.- Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!