Barbin Sänky 1:6

25.00

Hauska askartelutehtävä, koottava sänky vaikka barbille.

Paketissa on kotimaisesta koivuvanerista valmistamamme osat yhteen sänkyyn.

Kuvan sängyn olen päälystänyt  servettitekniikalla ( oma versioni, johon ei tarvitse erikois decoupage liimoja ja lakkoja= ohensin erikeepperiä vedellä, levitin koko pinnalle kaksi kertaa, koska vaneri imee ensimmäisen kierroksen. Sitten levitin servettipaperin varovasti pinnalle ja taputtelin kiinni isolla pehmeällä siveltimellä. Pinnan kuivuttua sen voi halutessaan lakata)

Vaneria on helppo käsitellä myös maalaamalla, vahaamalla , lakkaamalla, petsaamalla… saat tehtyä  vaikka kuinka hienon oman version sängystä.

Barbi kiittää kauniista sängystä ja ottaa heti kauneusunet.

Mitat: Leveys 16,5 cm, pituus n. 31 cm, takapäädyn korkeus n .15.5 cm. Nukkumatilaa n. 30.5×14.2 cm.

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin

Voit lähettää verkokauppamme kautta sängyn suoraan ystävällesi ilman postikuluja. Lisäämme myös halutessasi viestisi mukaan toimitukseen.

 

Kuvaus

Barbin sänky tai vaikka nallen !

Barbin koottava sänky
Etiketti ja ohje Barbin sänkyyn 1:16

SÄNKY vaikka BARBEILLE 1:6

Sänky on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Petivaatteet ja muut rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä maalaamiseen akryylivärejä)

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla (jos haluat messuilta jotain tiettyä tuotetta, suosittelen tekemään ennekkotilauksen esimerkiksi sähköpostilla, näin varmistat, että juuri haluamaasi tuotetta laajasta valikoimastamme on mukana, ainakin sinulle)  ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .