Trehjuling 1:12

5.50

Paketet innehåller delar till en häftig litten  trehjuling 1:24 av  björkplywood. Teddy rekommenderar. Teddy vill också kommentera att bygga ihop var riktigt trevlig.

Mått ca: full höjd 4.2 cm, bredd 2 cm, längd 5.7 cm. Delarna är ungefär 4 mm tjocka.

För att montera behöver du ett universellt  lim eller trälim. Börja montera genom att försiktigt ta bort delarna från plattan. Mer detaljerade monteringsanvisningar i beskrivningen och naturligtvis ingår i paketet också.

Förpackningen innehåller små delar som inte är lämpliga för barn under 3 år.

Rekvisita ingår inte i paketet.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

 

 

 

Beskrivning

Trehjuling

Trehjuling är en byggsats av finsk obehandlad björkplywood och produceras med laserskärning,  i vår egen verkstad i Kangasala.

Trehjulig
Delar i Byggsats trehjuling 1:12

Börja med att försiktigt lirka loss bitarna. För att sätta ihop delarna behöver du universallim (hobbylim som limmar trä, papper…)

trehjuling Du kan måla plywood med vad som helst eller så kan du lacka, vaxa, färga … Enligt Anu är akrylfärger enkla att använda och torkar snabbt.  Anu föreslår också att du alltid ska lägga till lite vitt för att öka färgens täckningskapacitet och mjuka upp tonen.

Trehjuling målad
Målade trehjulingar. 1:12 är den till vänster.
Trehjulig
Etikett och ansvisningar för trehjuling 1:12