Våningssäng 1:24 med 7 våningar

16.00

En speciell våningssäng för 7 sovare 1:24. obehandlade delar för säng och steg av björkplywood.

Sängen är cirka 22 cm hög, 2,5 cm bred och 5,1 cm djup. Paketet innehåller också en stege som är cirka 24,3 cm hög och 1,2 cm bred. Det finns 23 steg på stegen.  Monteringsanvisningar finns i produktbeskrivningen.

Innehåller små delar som inte är avsedda för barn under 3 år.

Via webbutiken kan du också skicka paketet direkt till en vän utan separat porto. Välj  leverans till en annan adress i slutet av köpet och lägg till informationen om mottagaren av den glada överraskningen.

Beskrivning

Våningssäng 1:24 – 7 våningar

Våningssängen är av björkplywood och tillverkas i vår egen verkstad i Kangasala genom laserskärning.  Obehandlad plywood är lätt att arbeta på, till exempel genom att måla. Du kan få en fin sliten genom att slipa kanterna med fint sandpapper efter målning.

 Börja montera

våningssängen genom att vika ut delarna lungt. För att montera våningssängen behöver du allmanlim.

Det enklaste sättet att montera är enligt följande: placera den andra änden på bordet, placera de båtten delarna av sängarna i skårorna på änden (utan lim, kan limmas också om du tycker att det är bättre så)). Sätt sedan in den andra änden. Vid denna tidpunkt behöver du lite tålamod och måste du vända ändarna lite, men ja, de faller så småningom i sina fält. Vik gummibandet runt utmatningen och limm kanterna på plats. Att limma sidorna räcker för att hålla ihop sängen. Ta bort spillda lim före torkning och kontrollera att sängen fäster rak, se bilder. Om du till exempel vill måla sängen är akrylfärger ett enkelt alternativ. Plywood kan också lackeras, vaxas, fläckas, oljas … målas med pennor … Akvareller (akvareller) fungerar men slutresultatet kan fläckas.