7 krs. Kerrossänky 1:24

16.00

Erikoinen kerrossänky 7 nukkujalle vaikka viinipullolaatikosta tehtyyn kotiin.

Sänky on n. 22 cm korkea, 2,5 cm leveä ja 5.1 cm syvä. Pakettiin kuuluu n. 24.3 cm korkeat tikkaat, jotka ovat 1.2 cm leveät. Askelmia tikkaissa on 23 kpl.

Pakettiin kuuluu yhden 7 krs. sängyn käsittelemättömät koivuvaneriset osat ja tikaat. Kokoamisohje on tuotekuvauksessa.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen ja lisää kohtaan iloisen yllätyksen saajan tiedot.

Kuvaus

7 krs Kerrossänky 1:24

Koottava kerrosänky on koivuvaneria. Valmistamme osat omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen ja käsittely

Aloita kerrossängyn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä.
Kerrossängyn kokoamiseen tarvitset erikeepperi-tyyppistä liimaa. Kokoaminen sujuu helpoiten näin: aseta toinen pääty pöydälle, asettele sänkyjen pohjapalat niille tehtyihin loviin (ilman liimaa). Seuraavaksi aseta toinen pääty paikoilleen. Tässä kohtaa joudut hieman kääntelemään päätyjä mutta kyllä ne lopulta loksahtavat kaikki aloilleen. Kierrä kuminauha aikaansaannoksen ympäri ja liimaa laidat paikoilleen. Laitojen liimaaminen riittää pitämään sängyn koossa. Poista ylipursuneet liimat ennen niiden kuivamista ja tarkista, että sänky liimaantuu suoraan, Kts kuvia.

Jos haluat maalata sängyn, esimerkiksi akrylivärit ovat helppo vaihtoehto. Vaneria voi myös lakata, vahata , petsata, öljytä…värittää puukynillä… Vesivärikin (akvarellivärit) käy mutta lopputulos voi olla laikukas . Tee kokeiluja pohja ja laitapalojen ympäriltä jääviin paloihin.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .