Vitrinskåp 1:18 för Café

12.00

Detta har behövts i caféet. En fin byggsats för vitrin. Förutom trädelarna ingår “glas” plexiglas. Tårtorna och andra rekvisita som visas på bilderna ingår inte i paketet.

Storlek: ca 7×3,3 cm Material: finsk björkplywood och plexiglas.

Genom vår webbutik kan du skicka denna trevliga hantverksöverraskning direkt till din vän utan extra porto. Om du vill lägger vi även till ditt meddelande till leveransen.

Innehåller små delar – inte lämplig för barn under 3 år

 

Beskrivning

Vitrinskåp  1:18

Vitrinskåp för café eller butik i skala 1:18 Delar till en byggsats. 

Miljö

Det var ett enkelt beslut att tillverka våra produkter i Finland, antingen i vår verkstad i Kangasa eller av våra inhemska partners. Våra egna maskiner går på eko-el och vid materialval strävar vi efter hållbara lösningar både vad gäller kvalitet och miljö.

Filosofi

Produkterna, illustrationerna och texterna är gjorda med hjärta, med syftet att framkalla små och stora leenden och tankebrum.

Om dockskåp och möbler

Inom dockskåp och möbler vill vi erbjuda saker att göra/göra glädje, inte bara varor. Om vi ​​lyckas möjliggöra en trevlig stund av individuellt eller gemensamt pyssel så tycker vi att vi har lyckats. Vi tillverkar byggsatser för  dockskåp i vår egen verkstad i Kangasala. Vi säljer inga färdiga varor, utanrolig pyssel.

Vårt urval inkluderar  dockskåp och möbler i skala 1/6, 1/12, 1/18 och 1/24 och 1/48.

Om hantverk: Rädda ditt huvud, rädda din dag – använd dina händer!