Barbin keppihevonen 2 kpl

10.00

Barbi laukkaa mieluusti keppihevosella ystävien kanssa välillä metsässä väillä ihan missä vaan. Tässä paketissa onkin keppari myös kaverille.

Nämä kepparit on valmistettu Suomessa Gepeton verstaalla kotimaisesta n. 4 mm koivuvanerista. Paketissa on mukana nyöriä ohjaksiksi.

Korvan päästä kavion reunaan hepat ovat n. 16.5 cm leveimmillään, turvasta harjaan 5.1 cm.

Hepat voit maalata, vahata, lakata, petsata… halutessasi. Itse maalaan enimäkseen akryyliväreillä ja sävyttelen niitä muilla vesiliukoisilla maaleilla, myös nappipeiteväreillä (joissa on vahvat pigmentit ja ovat riittoisia).

Keppihevosia löytyy kaupastamme myös pienempinä versioina.

Paketti sisältää pieniä osia, joten se ei sovellu alle 3 vuotiaiden ulottuville.

Kuvaus

Barbin keppihevonen 2 kpl

Barbin keppihevonen
Etiketti ja ohje tuunattavaan Barbin keppihevoseen

Tuunattavaa!

Tästä Barbin keppihevonen paketista saat hienon Kepparin myös kaverille.  Mikä sen mukavampaa kuin harrastaa yhdessä. Maalaa, lakkaa, vahaa, petsaa… yksiväriseksi, kukkakuvioiduksi…

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin keppihevonen

Barbin keppiheppa laukkaa mielellään metsässä ja mutustelee luomuruokaa.

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.