Barbin herätyskello

7.00

Koottava kotimainen herätyskello Barbille on valmistettu Gepeton verstaalla Kangasalla kotimaisesta koivuvanerista. Kellossa on sisällä valmiiksi ladattavat ekologiset mielikuvituspatterit.

Koko koottuna: leveys 3.3 cm, korkeus n 3.5 cm, muhkeus n.1.2 cm.

Pikkunalle on sitä mieltä jotta Herää jo Herää Jo… hän ei kuitenkaan kuulu pakettiin.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä ja hio pienet kiinnikkeet reunoilta. Koekokoa ensin ennen liimaamista. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. En suosittele tähän kuumaliimaa tai pikaliimoja.

Vaneria voit käsitellä melkein millä vaan. Voit: maalata, lakata, petsata, vahata… Kuvan kellossa ja rekvisiitana olevassa arkussa olen käyttänyt akryylimaaleilla sävytettyä kalkkimaalia.

Mukavia askarteluhetkiä. Älä anna kellon tikityksen häiritä.

Paketissa on pieniä osia-ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin herätyskello

Tuunattavaa!

Barbin herätyskello paketista saat hilpeän kellon Barbin yöpöydälle tai vaikka kaulakorun itsellesi. Maalaa, lakkaa, vahaa, petsaa… yksiväriseksi, kukkakuvioiduksi…

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Herätyskello
Herää jo, herää jo…

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteita voit noutaa myös myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia (Ei Barbikokoa tällä hetkellä). Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin herätyskello

Barbin herätyskello pärisee niin että paremminkin treenannut unikeko herää .

Omat koneeme pärisevät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.