Koristeelinen pöytä ja tuoli 1:6

18.00

Pakettiin kuuluu koivuvaneriset osat yhteen koottavaantuoliin ja- pöytään mittakaavassa 1:6. Pöytä on koottuna n. 11.5 cm korkea, tason halkaisija on n. 10 cm. Tuolin selkänoja on n. 16 cm korkea, istuimen syvyys n. 5.7 cm, jalat leveimmillään lattiatasossa asettuvat noin 6.5 cm etäälle toisistaan ulkoreunoista mitattuna.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa tai puuliimaa, esimerkiksi EriKeepperi on hyvä. EriKeepperiä voit tilata myös meiltä.

Paketissa on yhden tuolin ja pöydän käsittelemättömät osat. Osat ovat koivuvaneria . Barbi halusi maalata kalusteet akryylimaaleilla . Ai niin Barbi pyysi vielä kertomaan, että keinutuolin voi myös lakata, petsata tai vahata – käytännössä käsitellä miten tykkää- vaneri on siitä mainio materiaali.

Pöydän ja tuolin voit hankkia myös erikseen.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koristeelinen pöytä ja tuoli 1:6

Koristeellinen pöytä ja tuoli on Barbin mielestä niin hieno setti !

Barbin koristeellinen
Barbin tuoli ja pöytä jo koottuna ja käytössä.
Barbin kalusteet
Barbi kantaa puiset kalusteet aina yöksi sisään, kun on sadetta luvassa.

Aloita

Setin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa TUOLI ja PÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kalusteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

osat Barbin tuoliin
osat Barbin tuoliin
Osat Barbin pöytään
Osat Barbin pöytään

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .