Koristeelinen pöytä 1:6

14.00

Kaikki Gepeton Barbin kalusepaketit ovat paitsi Design in Finland myös Made in Finland – sillä on merkitystä!

Pakettiin kuuluu koivuvaneriset osat yhteen  pöytään mittakaavassa 1:6. Pöytä on koottuna n. 11.5 cm korkea, tason halkaisija on n. 10 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa tai puuliimaa, esimerkiksi EriKeepperi on hyvä.

Barbi tykkä istuskella kauniin pöydän ääressän keittiössä mutta kantaa sen kesäisin parvekkeelle. Hän ihastui malliin alunperin Café Nallen terassilla Kangasalla. Tuolin löydät sivuiltamme tarvittaessa.

Barbi halusi maalata tuotekuvauksessa näkyvän tuolin ja pöydän akryylimaaleilla   Ai niin Barbi pyysi vielä kertomaan, että pöydän voi myös päälystää decoupage tekniikalla, lakata, petsata tai vahata …käytännössä käsitellä miten tykkää- vaneri on siitä mainio materiaali.

Pöydälle löytyy myös saman tyylinen tuoli kaveriksi.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koristeelinen pöytä  1:6

Koristeellinen pöytä on Barbin mielestä sopiva moneen käyttöön.

Barbin koristeellinen
Barbin tuoli ja pöytä jo koottuna ja käytössä. Tässä paketissa on pelkkä pöytä. Löydät myös pöytä ja tuoli setin kaupastamme.

Aloita

Pöydän kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa PÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kalusteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

Barbin pöytä ja tuoli
Barbi nauttii ilta-auringosta ja haaveilee luistelukeleistä

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Osat Barbin pöytään
Osat Barbin pöytään

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Jos ajattelit Hankkia tuotteita messuilta tai myyjäisistä. Kannattaa tehdä ajoissa ennakkotilaus, niin teen parhaani, että tuotetta olisi mukana varattunasinulle. Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima vaihtelee.

Ennakkotilaukset teet parhaiten sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai puhelimella teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848.

Tiedot messuista ja myyjäisistä löydät sivulta tavataan täälä.