Barbin Kustavilainen lipasto 1:6

27.00

Kustavilainen lipasto vetolaatikkoineen valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Pakettiin kuuluu lipaston käsittelemättömät osat (vetimet kuvassa eivät kuulu pakettiin).

Mitat: korkeus14.4 cm kansi 16.3×9.4 cm

Materiaali on  n. 4mm kotimaista koivuvaneria.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti ja hio pienet kiinnikkeen nypykät. Koekokoa koottavat aina ensin ilman liimaa. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. Kuvan sohvan olen maalannut akryyliväreillä. Puulle käy kaikki käsittelyt. Voit lakata, petsata, vahata, maalata sohvan mielesi mukaan tai jättää sen kokonaan käsittelemättä. Akryyli- tai vaikka kalkkimaalilla maalatessasi maalaa kaiverretut kuviokohdat siveltimen lappeella ja pidä huoli että maalia ei ole liiaksi asti (tukkii urat). Muutenkin maalausjälki on aina kauniimpi ja kestävämpi useammalla ohuella kerroksella kuin yhdellä paksulla. Itse käytän koottavissa kalusteissa maaleja pääasiassa ohentamattomana ja hion usein kantteja lopuksi kevyesti.

Tässä paketissa ei varsinaisesti ole pieniä osia mutta se ei sittenkään sovellu alle 3 vuotiaille.

Antoisia askarteluhetkiä t: Barbi ja Anu

Kuvaus

Barbin Kustavilainen lipasto 1:6

Barbin kustavilainen lipasto ja muuta kivaa.
Barbin kustavilainen lipasto ja muuta pientäkivaa.

 

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin kustavilainen lipasto

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.