Jakkarat ja Pyöreä Pöytä 1:12 nukkekotiin

7.50

Tästä paketistaa saat iloisen kaluston vaikka keittiöön tai lastenhuoneeseen. Paketissa on:Koottavat  jakkarat (4kpl)  kansi 2.5 cm korkeus 2.8 cm ja pyöreä pöytä korkeus n. 4.8 cm kannen halkaisija n. 5.5 cm. Materiaali käsittelemätöntä koivuvaneria. Sopii 1:12 nukkekotiin.

Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa. Liimaa jalat ristikkäin laittamalla toisen loveen vähän liimaa. Aseta jakkaran/pöydän kansi pöydälle, lisää vähän liimaa jalkojen yläosaan  ja asemoi keskelle, paina vähän (pieni puristus tekee liima liitoksille aina hyvää). Kuvan kootut kalusteet olen maalannut akryylimaaleilla. Jakkarat/pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Itse tykkään maalaamisen jälkeen hioa kevyesti kuluneella tai hienolla hiekkapaperilla. Ulkonäkö ei juuri muutu mutta pinta tuntuu pehmeämmältä. Kantteja hiomalla saa myös mukavasti kuluneen vanhan tunnelman.

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset nukkekotikalusteet

PYÖREÄ PÖYTÄ ja 4 jakkaraa
Ohje ja etiketti koottavien nukkekotikalusteiden pakkaukseen, osista kootaan pyöreä pöytä ja 4 jakkaraa.

 

Osat Jakkaroihin  ja pyöreään pöytään ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kalusteet ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) jakkarat ja pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.
Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .