Puuhella 1:12

8.00

Hella on tuiki tarpeellinen. Mitenkäs ne kodikkaat aamukahvit keittää muuten kuin puuhellan ritinässä. Valmis hella on n. 6,5 x 4,3 cm korkeus n. 6 cm

Nitkuttele osat aluksi irti rauhallisesti levystä. Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa hellan takaseinä ja etuseinä sivukappaleisiin, laita liimaa  yläreunaan ja asemoi hellan runko pöydällä nurinpäin olevan kannen päälle. Huomioi, että levyt asettuvat mieleiseesi järjestyksen (kaksi vaihtoehtoa). Tarkista, että nurkat ovat suorassa.

Hellan voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvaien hellat olen maalannut akryyliväreillä. Hellan saat tarvittaessa myös mittakaavassa 1:18 ja 1:24 tai 1:48.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

 

 

Kuvaus

Koottava kotimainen Puuhella 1:12

Puuhella 1:12
Etiketti ja ohje koottavaav puuhellaan 1:12

Nukkekodin Puuhella on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä kuvio uria ja viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita hellan  kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa nukkekodin Puuhella ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) hellan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .