Heppaheijastin Iloinen pelastaja

5.00

Iloiset palastajat ovat Suomessa valmistettuja ja tarkastettuja  (EN 13356) pehmoheijastimia. Design Anu Pellisen käsialaa.

Loistava pikkulahja kenelle tahansa. Mukana ripustukseen metallinen avaimenperälenkki ja papukaijalukko kts. mopo.

Kuvaus

Heppaheijastin

Ihan oikea heijastin, ei pelkkä heijastava koriste.

Heppaheijastin heiluu kassin kahvassa tai takinhelmassa ja voi pelastaa kantajansa.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös heijastimia myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Gepetto-heijastimia saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tarkastettua laatua

Iloinen Suomessa valmistettu ja tarkastettu (EN 13356) pehmoheijastin Anu Pellisen käsialaa. Loistava pikkulahja omaan käyttöön tai kenelle tahansa, josta välität. Mukana ripustukseen metallinen avaimenperälenkki ja papukaijalukko kts. vinjettikuvan mopo.

Heijastimen käyttö kannattaa

Autoilija erottaa jalankulkijan heijastimen avulla jopa kolme kertaa kauempaa kuin ilman heijastinta.

Kaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä.

Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä.

Valaistuissa taajamissakin voi olla vaikea havaita pimeän aikKaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä.

Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä.

Valaistuissa taajamissakin voi olla vaikea havaita pimeän aikaan liikkuvia jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Sade, sumu ja huurtuneet ikkunat heikentävät kuljettajan näkymää.
Gepetton Iloinen pelastaja heijastimet valmistaa Saintex:

Valmistamillamme pehmo- ja jousiheijastimilla sekä designheijastimilla on CE –laatutakuumerkintä sekä Avainlippu. Avainlippu – alkuperämerkki kertoo, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja sitoudumme merkin asettamiin kotimaisuustavoitteisiin.

Lisäksi Suomessa ja lähellä valmistettu tuote on tehokas tapa säästää ympäristöä ja tukea suomalaista työtä. Heijastimissamme yhdistyvät ymmärrys heijastimen ominaisuuksista olla niin käyttäjänsä arvojen ja tyylitajun viestin, kuin laadukas tuote, mutta ennen kaikkea olla turvaheijastin, joka täyttää heijastimille määrätyt lain vaatimukset. Koska heijastin on ennen kaikkea henkilösuojain, säädellään sen valmistusta ja markkinointia Euroopassa omalla henkilösuojaindirektiivillä (CE -merkki). Heijastimina saa myydä vain tuotteita, jotka täyttävät EN 13356 – standardin.

Kaikki valmistamamme heijastimet täyttävät heijastimille asetetut vaatimukset! Tunnemme ja tiedämme mitä näiltä turvatuotteilta vaaditaan ja toteutamme heijastimet sen mukaisesti! Heijastinmateriaalina kelpuutamme vain parasta – käytämme tuotteissamme 3M:n lähes 60 -vuotisella ammattitaidolla valmistamia heijastavia materiaaleja!
saintex