Karhu ja Kuusi – Hyvää Joulua – vanerikortti

10.00

Sympaattinen Koottava Karhu ja Kuusi minimaisema Hyvän Joulun toivotuksella on valmistettu verstaallamme Kangasalla kotimaisesta käsittelemättömästä  koivuvanerista.

Koottuna korkeus n. 8.5 cm. Kortin koko on n. 11.6 x 16.2 cm paino alle 50g.

Jos haluat koota maiseman hahmoineen  pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä kuten puuta eli maalata, lakata, vahata…

 

Kortin taustassa lyhyt tuoteselostus ja korttipainatus (kts.tuotekuvaus). Kortissa on myös Hyvää Joulua / Merry Christmas teksti.

Kuvaus

KOOTTAVA Vanerikortti Karhu ja Kuusi

Minimaisema Karhu ja kuusi
Etiketti ja ohje koottavaan kotimaiseen koivuvaneriseen minimaisemaan Karhu ja kuusi

 

Koottava vanerikortti Karhu ja Kuusi on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos haluat koota kortin hahmot pysyvästi alustaan tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kuusen ja hahmon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .