Retkeilijän joulukuusi – Travellers Christmastree

7.00

Retkeilijän ehdoton varuste on koottava taskukuusi joulukuuseksi talviselle retkelle tai kaukomaille lähdettäessä. Ilahduta itseäsi tai tee vaikutus retkikaveriin ja hoihdi esiin joulukuusi!

Koottava Kuusi ja poro käsittelemätöntä 4 mm kotimaista koivuvaneria. Koottuna korkeus on n. 5.3 cm. Konaisuuden  paino on alle 50g eli se kulkee hyvin ystävälle kirjeessä. Taskukuusi  on hieno ihan käsittelemättäkin – tuunattuna vaikka mitä!

Jos haluat koota kuusen ja hahmon pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa. Vaneria voit käsitellä kuten puuta eli maalata, lakata, vahata…

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Retkeilijän ehdoton varuste

Koottava taskukuusi

Taskukuusi
Koottavan taskukuusen pakkauksen etiketti.
Retkeilijän taskukuusi

Koottava taskukuusi: Poro ja kuusi on kotomaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos haluat koota kortin hahmot pysyvästi alustaan tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kuusen ja hahmon voit käsitellä kuten puuesineen voit lakata, vahata, maalata… itse maalaan yleensä akryyliväreillä tai käytän värivahoja.

Retkeilijaän kuusen osat
Retkeilijän koottavan kuusen osat.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .