Nukkekodin Koirankoppi 1:18

9.00

Koottava koirankoppi käsittelemätöntä koivuvaneria 1;18 nukkekotiin tai muuten vaan koiraleikkeihin/koristeeksi. Musti suosittelee koppia, on kuulema oikein hyvä. Nimi nimikyltissä on vain malliksi. Paketin kyltissä on tilaa oman koiran nimelle.

Kopin ulkomitat: leveys n. 4 cm, pituus n.6 cm, korkeus n.6 cm. Oviaukko leveys n.1.8 cm, korkeus n.3,6 cm.

Nitkuttele osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa koppi ensin ilman liimaa ja katso mihin liimaa tulee laittaa.
Käytä liitoksissa erikeepperityyppistä liimaa.

Koira ei kuulu pakettin. Kopin voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Klikkaa kuvaa(kerran) näet paremmin. Koppi on saatavissa myös 1:12, 1:24 ja 1:48 mittakaavoissa.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

Koottava Nukkekodin Koirankoppi

käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin tai muuten vaan koiraleikkeihin tai koristeeksi.

Koirankoppi on koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia ja viimeistely hiomista lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä . Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme. Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen (kultakin jälleenmyyjältä), kaikilla ei ole kokovalikoimaa. Lisäksi käyn vuodenmittaan useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa Ajankohtaista osiosta sivuiltamme.