Pirtin kalusto 1:12

10.00

Koottava pirtin kalusto on kodikas kalusto tupaan tai nukkekodin pihalle. Kissat tykkää, että hyvä hankinta. Ei ollut vaikea koota.

Materiaali: Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.

Mitat: Pöytälevy n. 9.8 x 6 cm pöydän korkeus koottuna n. 5.9 cm  penkit 8.8 x 2.8 cm korkeus koottuna n. 3.4 cm. Voit kysyä Anulta myös piempiä malleja, jos sattuu olemaan tarvetta isojen pitojen pöydälle tai penkeille.

Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa. Penkit ja pöytä kootaan samalla tavalla. Liimaa tukipalkki jalkoihin ja laita liimaa jalkojen yläosaan. Laita pöytä/istuilevy pöydälle ja asemoi jalat paikoillen. Tarkista, että jalat ovat suorassa.

Kaluston voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä tai vaikka petsata. Itse tykään käyttää akryylivärejä.  Kaluston saa myös mittakaavoissa 1:18, 1:24 ja 1:48.

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kotimainen koottava Pirtin kalusto nukkekotiin 1:12

Pirtin kalusto nukkekotiin
Kuvassa akryyliväreillä maalaamani pirtinkalusto ja muitakin pirttiin sopivia kalusteita, jotka löydät kaupastamme.

PIRTIN PÖYTÄ JA PENKIT

Pirtin kalusto nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kalusteet ovat käsittelemätömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pirtin kalusto  ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kaluston voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Muokkaa paketista ihan oma versio pirtinpöydästä ja penkeistä: hassu, villi, tyylikäs…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .