Sydänjakkarat 2 kpl 1:12

5.00

Koottavat Sydänjakkarat 1:12 käsittelemätöntä koivuvaneria.

Paketissa on osat kahteen jakkaraan. Sydämellisiä iloisia jakkaroita saat maalaamalla kansia eri väreillä. Kuvan jakkarat olen maalannut akryyliväreillä ja hionut kulmia vanhentaakseni olemusta. Kuvan sininen jakkara on mittakaavassa 1:12 valkoinen 1:18.

Jakkaran kansi on n. 2.7 x 1.8 cm, korkeus n. 1.8 cm

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Käytä kokoamiseen pieni tippa erikeepperityyppistä liimaa.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Sydänjakkarat 1:12 2 kpl

Tuunattavaa!

Sydänjakkarat paketista saat kaksi jakkaraa tuunattavaksi. Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa…kansi yksiväriseksi,kukkakuvioiduksi… Kannen voit myös verhoilla niin  saat rahin jalkojen lepuuttamiseen.

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Sydänjakkarat ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) jakkarat voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ sydänjakkarat

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.

 

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten nämä Sydänjakkarat ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Joskaipaat isompaa mallia, sydänjakkarat löytyy meiltä myös mittakaavassa 1:6.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sydänjakkarat 2 kpl 1:12”