Nukkekodin Koottava kori 1:12

5.00

Koottava kori käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin – sienille, lankarullille, parittomille sukille….

Korin kokoamiseen  tarvitset liimaa. Käytä liitoksissa erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vahata, öljytä….

Kukat ja munat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kori nukkekotiaskarteluun 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet  ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittessa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kori ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) korin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .